Despre noi

Buna tuturor

Eu sunt Cory, owner-ul Studioului de videochat Eclat Studio Bucuresti. Am inceput sa lucrez in acest domeniu in urma cu 10 ani, incepand bineinteles, intr-un studio de videochat, cu vise mari si multa ambitie. Ulterior cariera mea a avut parte de cateva schimbari in decursul anilor :). Inteleg foarte bine ce nevoi are un model intr-un studio de videochat, experientele mele ajutandu-ma, acum, sa creez atmosfera perfecta pe care o cauti: sa ai parte de un mediu placut cu oameni calzi si intelegatori in jurul tau ce sunt capabil sa te ajute si sa iti raspunda la toate intrebarile legate de acest domeniu si nu numai.

Dupa foarte mult timp de gandire, am decis sa o fac :)! Sa deschid studioul meu de suflet, unde ” My girls are the best, always and forever! 😉 “

Inteleg foarte bine ce inseamna sa fii un model incepator, cat de dificil poate fi dar si ce inseamna sa atingi culmile succesului, sa strigi tate si raspicat ” I DID IT!! 😀 “. Munca, perseverenta si dorinta de a-mi depasi limitele m-au facut sa ajung aici si sa dobandesc cunostintele necesare succesului, cunostinte pe care sunt pregatita sa le impartasesc cu tine. Ceea ce imi doresc este sa construim o prietenie frumoasa si sa te ajut pe tine, cea care citesti acum, sa devii cea mai buna versiune a ta. Pun pret pe calitate si nu pe cantitate. Asadar, daca iti doresti mai mult sau esti la inceput de drum, echipa Eclat Studio este raspunsul.

Te astept cu mare drag sa ne cunoastem in cadrul unui interviu, unde iti pot raspunde la toate intrebarile pe care le ai!