Beneficii

Vei lucra legal, in baza unui contract iar banii vor ajunge la sfarsitul lunii direct pe cardul tau.

1500 lei NET bonus de bun venit

Promovare pe site-urile partenere

Bonusuri in functie de performante

Makeup

Inainte de a intra online, fiecare model ajunge in zona de makeup, unde makeup artist-ul nostru iti va pune in valoare feminitatea de care noi toate avem nevoie.

Sedinte Foto/Video

Pentru a incepe, avem nevoie de o sedinta foto/video profesionale aceasta fiind cartea noastra de vizita. In cadrul Eclat Studio fiecare model beneficiaza de sedinte foto/video la fiecare 3 luni atat in studio cat si in road trip-uri si locatii exclusiviste. Makeup-ul, aparatura performanta si editing-ul profesionist iti vor da increderea de care ai nevoie pentru a-ti atinge sumele mult dorite.

Training dedicat

Inainte de a intra online vei avea parte de indrumari treptate din partea Trainer-ului nostru dedicat ce se va asigura ca nu esti incarcata cu prea multe informatii deodata. Training-ul nostru nu reprezinta supraveghere ci din contra, este un training activ unde ne implicam sa iti descoperim stilul care te reprezinta si pe care il vei aborda. In drumul tau catre succes vei fi ajutata in permanenta cu tips & tricks, how to si cel mai important dezvoltarea conversatiilor dar si cu intelegerea site-urilor. Nu vei fi lasata pe cont propriu decat in momentul in care te simti pregatita.